De afgelopen winters waren winters waar regelmatig geschaatst kon worden. De Doornsche ijsbaan is zoals gewoonlijk weer regelmatig open geweest. Wij hopen dit seizoen ook weer veel open te zijn. Wij zijn er als Doornsche IJsclub in ieder geval klaar voor.
Heeft u nog geen abonnement dan bent u van harte welkom om u aan te melden voor dezelfde prijs als de bestaande leden.
De prijs voor een gezinsabonnement is slechts € 15,= en een individueel abonnement € 8,=.
Tijdens een vorstperiode zijn de kosten: Gezinsabonnement € 25,= en een individueel abonnement € 15,=.
De prijzen voor de kaartjes aan de baan zijn: Volwassenen € 3,50 kinderen tot 14 jaar € 2,50
U kunt het abonnement ook digitaal bestellen door onderstaande formulier in te vullen:

Vult u alstublieft alle verplichte velden in.

Herladen