Sociale functies

Wie jong is geweest heeft meestal leuke herinneringen aan de schaatstijd. Een ijsbaan heeft iets aparts, wat niet onder woorden is te brengen. Iedereen is druk bezig om op zijn eigen manier een echte Hollandse sport te bedrijven en daar hoort ook  de “Koek en zopie” tent, nu in ons clubgebouw bij. Wij weten als geen ander dat vele liefdes op de ijsbaan zijn ontsproten. Maar ook veel vriendschap komt er spontaan tot stand. En wat dacht u van de Doornse jeugd, zij kunnen overdag gewoon gebruik maken van de baan. Je kunt er rustig en vooral veilig rolschaatsen en skeeleren. Skateboarden in de half pipe of gewoon op de baan, en het pijpglijden met de skeelers. Enkele Doornse scholen zijn ook een graag geziene gast. Zij gebruiken deze prachtige locatie voor hun sportdagen of andere activiteiten.